ΠΡΟΪΟΝΤΑ


Οπισθοωτιαία ακουστικά (BTE)

Τα οπισθωτιαία ακουστικά καινούργιας σχεδίασης Είναι πλέον πολύ μικρά, δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου και παρέχουν απίστευτη ποιότητα ακοής Νέας τεχνολογίας οπισθοωτιαίο ακουστικό με το μεγάφωνο μέσα στο αυτί (RITE)

Σχεδόν αόρατα με το μεγάφωνο μέσα στο αυτί, χωρίς εκμαγείο με απόλυτη άνεση εφαρμογής. Με τεχνολογία δύο μικρόφωνων και σύστημα τηλεκατευθυνότητας ήχου (surround, full directional, split directional).


Ενδοκαναλικό ακουστικό (CIC) – ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΟΡΑΤΟ
       

Invisible Intigai

Το μοναδικό εσωτερικό ακουστικό της OTICON που είναι τελείως αόρατο, αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας τόσο σε ποιότητα όσο και σε εμφάνιση. Κλείστε ΤΩΡΑ ένα ραντεβού και επισκεφτείτε τo κατάστημα μας ώστε να δείτε από κοντά το νέο Oticon Intiga-i και να ενημερωθείτε για αυτό.


Connect line


Τώρα μπορείτε να βλέπετε τηλεόραση και να μιλάτε στο τηλέφωνο μέσω του ακουστικού σας με Bluetooth τεχνολογία. -Δείτε τηλεόραση και ακουστέ τη εκεί που την ακούν και άλλοι χωρίς να την βάζετε στο μάξιμουμ της έντασης ενοχλώντας και τους γύρω σας. Τώρα με την τεχνολογία Bluetooth ο ήχος της τηλεόρασης μεταδίδετε ασύρματα στο ακουστικό σας στην ένταση που επιθυμείτε εσείς ακόμα και στο 0.το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε ένα κουμπί.


Μιλήστε στο κινητό, στο σταθερό και στο ασύρματο τηλέφωνο χωρίς να το ψάχνετε που είναι και χωρίς να μετακινήστε από την θέση σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε ένα κουμπί.


Ακούστε μουσική, δείτε βίντεο, καθίστε στον υπολογιστή σας, χωρίς να ενοχλείτε κανένα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε ένα κουμπί.